John Deere представив свій найпотужніший серійний трактор

2024-02-29 10:45:41 2202
John Deere представив свій найпотужніший серійний трактор

Компанія John Deere представила свій найпотужніший серійний трактор із-поміж будь-коли розроблених, розширивши лінійку 9RX моделями 9RX 710, 770 і 830.

Нові моделі 9RX оснащуються 18-літровим двигуном JD18X, який забезпечує максимальну потужність до 913 к. с. із низькою питомою витратою палива та до 4234 Н·м крутного моменту в старшої моделі. Цей трактор повністю відповідає вимогам стандарту Stage V, і водночас відсутня потреба використовувати рідину для очистки дизельних вихлопних газів (DEF) або AdBlue.

Комбінація з трьох гідравлічних насосів із максимальною продуктивністю 636 л/год та гідравлічна інтелектуальна система управління потужністю (IPM), яка за потреби може збільшити потужність двигуна на додаткові 40 к. с., забезпечують достатній запас потужності навіть для найбільшого обладнання з гідравлічним приводом.

Нова повністю механічна трансмісія e21 PowerShiftM із системою Efficiency Manager передає високу потужність і крутний момент двигуна моделі 9RX, а засоби автоматизації, знайомі з трансмісії e23TM, забезпечують неймовірний комфорт під час руху. 21 передача дає оператору змогу легко встановлювати необхідну швидкість для виконання різноманітних завдань.

Нові ходові частини зі збільшеним діаметром приводних зірочок (1200 мм) мають кут охоплення в 110° і зчеплення з кронштейнами приводів (7,5). Максимальна вага баласту становить 38 100 кг і забезпечує ефективну передачу потужності й крутного моменту на ґрунт.

Незважаючи на те, що збільшення потужності призвело до збільшення розміру нової моделі 9RX, мінімальний питомий тиск на ґрунт і досі становить 0,58 кг/см², що співставно з компактнішими моделями 9RX, доступними зараз.

У новій кабіні CommandViewM 4 Plus реалізовано покращення оглядовості й комфорту для оператора, а також збільшено її площу. Нова підвіска кабіни, що забезпечує регулювання в трьох площинах, у поєднанні з ізольованим підрамником знижує рівень шуму та вібрацій.

Система рульового керування ActiveCommand Steering (ACSTM) регулює необхідне зусилля залежно від швидкості руху, завдяки чому процес керування стає простим і неймовірно точним. Під час роботи на полі для повного вивороту рульового колеса потрібно лише 3,5 оберти, а під час руху по дорозі, для покращення керованості, це значення збільшується до п’яти обертів.

Система швидкої заправки Fast Fuel System дає змогу заправляти дизельним паливом бак об’ємом 1952 л за менш ніж 4 хвилини.

Доступ до точок щоденного обслуговування можна легко отримати із землі або нового місця для обслуговування, установленого навколо кабіни. Збільшена періодичність заміни гідравлічної оливи (4000 годин) і додатковий реверсивний вентилятор значно збільшують час безперебійної роботи.

Трактор 9RX оснащено передовими можливостями для інтелектуального землеробства, зокрема дисплеєм G5Plus CommandCenter з високою роздільною здатністю та діагоналлю 32,5 см (12,8 дюйма) і повною інтеграцією з технологіями John Deere Precision Ag Technology, як-от система керування нормами внесення, 1-Click-Go-AutoSetup, керування секціями та повна сумісність з AEF ISOBUS. Стандартні можливості, як-от JDLink, документування та DataSync, підвищують загальну ефективність роботи. Безкоштовне ПЗ John Deere Operations Center виконує функції центральної платформи, де зібрано інформацію про техніку, операторів і поля. Воно полегшує імпорт даних і співпрацю з третіми особами.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР