Pöttinger святкує 150-річний ювілей

2021-02-02 10:00:19 2465
Pöttinger святкує 150-річний ювілей

Австрійська сімейна компанія Pöttinger святкує видатний ювілей у 2021 році: 150-річну історію успіху відзначають під гаслом "Шануй минуле - будь майбутнім".

Міжнародний успішний виробник сільськогосподарської техніки, що створений на основі малого ремісничого бізнесу з м. Гріскірхен (Австрія).

1871 року годинники були налаштовані на успіх

Засновники Франц Пьотінгер з Гаттін Юліана

Все почалося з народного фестивалю: Франц Пьотінгер був винахідливим годинникарем, який був дуже новаторським та орієнтованим на майбутнє ще в 19 столітті. З його точки зору, точність годинникового механізму також мала працювати в машинах, які повинні були полегшити важку роботу аграріїв. Це була пора зародження січкарні. За це він отримав срібну призову медаль на народному фестивалі в м. Лінц (Австрія) у 1871 році. З цією нагородою було засновано компанію 150 років тому. З цього моменту Потінгер працює у сфері сільськогосподарського машинобудування.

Граблі для сіна з машиною потужністю 1 к.с.

Окрім січкарні, виготовляли також фруктові млини та преси, силосні та кормові подрібнювачі, щепорізи та картоплезбиральні машини. У 1950-х роках до найбільш продаваних машин відносився навантажувач для сіна, соломи, трави та листя буряків. Кілька років потому в механізації роботи на схилах компанія здійснила революцію машинами для заготівлі сіна. Це відкрило шлях до «кормозаготівельної лінійки техніки». Постійні подальші розробки відповідали за те, що навантажувач сіна став попередником причепа-підбирача. З тих пір Пьотінгер є лідером світового ринку в цьому сегменті. З придбанням Баварського заводу плугів (Німеччина) у 1975 році, спеціаліст із заготівлі кормів розпочав займатися напрямком по обробітку ґрунту: ротаційні борони, культиватори та плуги стали частиною стандартного асортименту. Третьою опорою стала технологія посіву. В даному напрямку успішний період розпочався в 2001 р. з купівлею заводу Rabe у м. Бернбург (Німеччина).

Прапори ПЬОТІНГЕР майорять на міжнародних аренах

Після перших представлень на виставках в Австрії та сусідніх країнах міжнародний тріумф розпочався в 1999 році із створенням першого дочірнього підприємства у Франції. Ще у 14 країнах Європи, заокенських країнах та країнах Азії створяться офіційні представництва, в т.ч. 2007 року в Україні, і дочірня компанія у Польщі 2020 - останнє досягнення на сьогодні.

JUMBO 7220 COMBILINE, флагман

Шануй минуле - будь майбутнім.

Пьотінгер завжди мав міцні зв’язки з аграрними підприємствами. Зокрема, останні події показали, наскільки важливо для кожного мати достатнє та якісне забезпечення продуктами харчування.

Керівництво компанії

«У PÖTTINGER ми працюємо задля успіху наших клієнтів вже більше 150 років. Як сімейна компанія, PÖTTINGER дуже серйозно ставиться до своєї відповідальності перед майбутніми поколіннями та навколишнім середовищем. Наша робота - розробити техніку, яка дозволить працювати в сільському господарству з усіма його аспектами в майбутньому», - сказав Грегор Дітахмайер, представник керівництва, коментуючи стратегію компанії на майбутнє.

 

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР