1

(1 відповідей, залишених у Удобрения)

Всім привіт. Нещодавно переїхали в новий район Києва, і тут якість водопровідної води просто жахлива, навіть після фільтра залишається неприємний присмак і накип. Хочемо знайти надійну компанію, яка привозить хорошу воду у великих бутлях для щоденного використання. Хто де замовляє? Які бренди зараз вважаються найкращими за якістю?

2

(2 відповідей, залишених у Удобрения)

Шановні форумчани. Потрібно поїхати зі Львова до Праги. Раніше їздив машиною, тепер хочу спробувати автобус. Підкажіть, які компанії мають найкращі відгуки пасажирів. Чи працює кондиціонер у салоні влітку. Скільки приблизно часу займає проходження польського кордону зараз.

Доброго дня. Планую подорож з Гданська до Вінниці. Автобусом їду вперше на таку велику відстань. Підкажіть, будь ласка, де краще купувати квитки, щоб не переплачувати посередникам? На яких заправках зазвичай зупиняються автобуси і чи є там можливість нормально поїсти?

Здравствуйте. На аукционах в Канаде много заманчивых предложений машин с незначительными повреждениями по очень низкой цене. Стоит ли связываться с покупкой такого авто под восстановление? Насколько дорого обойдется ремонт в Украине и сложно ли найти запчасти для канадских версий? Поделитесь опытом, кто заказывал.

Нещодавно почув, що Державний департамент США підтримує якісь освітні проєкти для українських інженерів. Підкажіть, про що саме йдеться? Як урядові програми США інтегруються в наші українські університети і хто виступає партнером з боку бізнесу?

Здравствуйте! Выпускаем сувенирную продукцию необычной формы, готовые коробки из интернета вообще не подходят - либо товар болтается, либо не влазит. Кто может изготовить партию упаковки по нашим индивидуальным чертежам? Нужно небольшое количество для теста, штук сто. Куда обратиться?

Треба дістатися Берліна найближчим часом. Хто їздив прямим автобусом із Києва, скільки приблизно часу це займає і які умови в салоні?

8

Дякую за цінну підказку про затримку рідини лімфою через приховані харчові тригери, я хлібці рисові їм пачками останнім часом! Здорово, що тест роблять без уколів та довгого очікування відповідей з лаб, обов'язково скористаюся сайтом для запису.

9

Доброго дня. Кожного ранку прокидаюся з жахливими набряками під очима, обличчя виглядає затекшим та сірим до самого обіду. Нирки та серце перевіряла у лікарів у поліклініці - кажуть, що все в нормі, але проблема не зникає навіть від патчів. Підозрюю, що діло в прихованій реакції на якісь продукти харчування, але не можу самостійно знайти ворога в меню. Як швидко та без болю перевірити свою сумісність з їжею в Києві?

10

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в России)

Если любишь историю торговли и тайны старого города, то советую сходить на прогулку в районе Невского. Очень интересная программа проходит там, где расположен https://global-guide.org/excursions/c-s … tinyj-dvor ГИД рассказывает про внутренние дворы, закрытые склады и быт купцов. Мы ходили в прошлом месяце, узнали кучу новых фактов о Питере.

11

Большое спасибо за дельный совет, про индивидуальное изготовление я как-то даже не подумал. Теперь точно откажусь от мысли покупать готовые вкладыши в аптеке, лучше сделаю под свои ноги. В клинику Вертебра обязательно обращусь, тем более филиал на Позняках мне отлично подходит по расположению. Надеюсь, это спасет мои ноги от постоянной боли.

Недавно был на приеме у врача, и мне поставили диагноз продольно-поперечное плоскостопие второй степени. Из-за этого к вечеру жутко гудят ноги, болят стопы и даже поясница начала ныть. Доктор сказал, что нужно обязательно носить специальные вкладыши во всей обуви, чтобы разгрузить суставы. Посоветуйте, где их лучше заказывать или покупать готовые в Киеве, чтобы был реальный лечебный эффект. На что обратить внимание при выборе, и сколько они примерно сейчас стоят?

13

Побачив у продажу керамічні ТЕНі для бойлерів. Пишуть, що они гріють краще і служать ледь не вдвічі довше за металеві. Хтось користувався такими на практиці? Чи підходять вони до звичайних бойлерів замість старих ТЕНів, чи потрібна якась спеціальна конструкція бака? Поділіться досвідом використання.

14

Побачив на сайті сорт під назвою Гватемала Марагоджип, ціна трохи вища за звичайну арабіку. Хтось уже пив таке зерно, чим воно принципово відрізняється від класичного? Чи варто переплачувати за цей сорт, чи це просто маркетинг і розкручене ім'я?

Хочу купити великий катер у США на колісному трейлері, але він заширокий для контейнерного завантаження. Хто вже привозив водний транспорт через океан, поділіться досвідом. Як захистити пластиковий корпус від пошкоджень під час морського переходу? Яку компанію обрати, щоб організували забирання від продавця в штатах та внутрішньопортове експедирування без моєї особистої участі?

Доброго дня всім. Маю проблему - септик на дачі замулився так, що вода майже не всмоктується в землю. Звичайна машина приїжджає, викачує воду за 5 хвилин, а через тиждень яма знову повна. Потрібно саме вичистити дно від мулу та жиру, щоб відновити дренаж. Підкажіть, хто у Дніпрі займається такою роботою професійно? Чи є у когось досвід розмивки ями під тиском? Дуже не хочеться копати нову яму, бо це дорого і місця на ділянці мало. Порадьте майстрів, які реально можуть допомогти вирішити проблему, а не просто викачати воду.

17

Всім привіт! Син поступив на навчання в Брно, треба якось його туди відправити. Хто знає, чи ходять автобуси прямо з Полтави, щоб дитина не блукала по Києву з сумками?

18

Дякую за розуміння, ви прямо мої відчуття описали! Варіант перевірки без зондів та ковтання трубок - це просто порятунок. Вже переходжу за посиланням глянути ціни та записатися.

19

Маю велику проблему з травленням: після будь-якої їжі живіт роздувається як барабан. Дуже незручно на роботі в офісі, постійно відчуваю сильний дискомфорт. Намагаюся їсти все варене, але легше не стає, а ліки допомагають лише на годину. Може хтось знає, як виявити причину цього бродіння без складних процедур? Чи реально налагодити кишечник просто зміною раціону під себе?

20

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

PoMaH написав:

На нашому виробництві зараз гостро постало питання модернізації системи енергозабезпечення. Поточні витрати на електрику просто космічні, тому дивимося в бік автономних рішень. Думаємо ставити газопоршневі двигуни Jenbacher, бо кажуть, що вони найнадійніші для постійних навантажень. Може хтось уже стикався з ними в роботі? Наскільки складно їх інтегрувати в існуючу мережу підприємства та чи реально вийти на потужність близько 10 МВт без постійних збоїв?

Ми теж довго обирали і в результаті зупинилися саме на цих установках. Вони реально витривалі, працюють як годинник, якщо нормально обслуговувати. Щодо інтеграції, то краще не займатися самодіяльністю, а звертатися до професіоналів, які мають досвід з такими потужностями в Україні. Раджу спочатку глянути на https://www.kts-eng.com/ там детально розписано про всі технічні нюанси та реалізовані проекти. На власному досвіді скажу, що головне - це правильний проект на старті, тоді в майбутньому проблем з мережею не буде взагалі.

21

(2 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Про ольху это интересно, надо будет прицениться. Хорошо, что есть местное производство в Харькове, можно всегда приехать и всё лично проверить. Ссылка помогла сориентироваться по моделям, уже присмотрел пару вариантов. Буду звонить в Артхолл, спасибо!

Хотим заменить старые двери в квартире на что-то более солидное. Склоняемся к натуральному дереву, так как пластик и дешевый шпон совсем не смотрятся. Слышал, что сосна со временем может начать "плакать" смолой или ее может повести от влажности, так ли это на самом деле? Какие породы дерева лучше выбирать для межкомнатных перегородок, чтобы и по цене не заоблачно, и служили десятилетиями? Подскажите, на что смотреть при выборе полотна?

23

Хочу, щоб у квартирі пахло якось особливо, але звичайні освіжувачі з супермаркету мені не подобаються. Шукаю щось вишукане, можливо дифузор або ароматичну свічку з дорогим запахом. Люблю аромати чистоти, хвої або чогось пряного. Які бренди роблять круті штуки для дому, щоб запах тримався довго і не був нав'язливим?

Продвигаю услуги по логистике для крупного бизнеса. Нам важно, чтобы при проверке контрагента о нас была только хорошая инфа в сети. Где лучше всего размещать кейсы и новости компании, чтобы это выглядело солидно? Какие метрики площадок важны для B2B сегмента? Стоит ли лезть в общие СМИ или лучше фокусироваться только на логистических порталах?

25

Вітаю. Оформив замовлення на Redmi 15, чекаю на днях. Хочу відразу купити все необхідне, щоб не ходити з "голим" телефоном. Який тип захисту зараз в тренді? Чи варто дивитися в бік шкіряних книжок, чи це вже минуле століття? Мені важливо, щоб смартфон було зручно тримати однією рукою. Що порадите з особистого користування?