51

(2 відповідей, залишених у Покупка техники)

Головне - це стійка бізнес-модель та чітке розуміння потреб вашого клієнта. Масштабування потребує не тільки грошей, а й сильної технологічної бази. Як показує реальний досвід, Артем Ляшанов  пройшов шлях від ідеї до міжнародного рівня через автоматизацію та роботу з актуальними запитами ринку. Важливо поєднувати інновації з практичністю, тоді проект матиме шанси.

Искали весы для работы в условиях, где важна чистота оборудования. Остановили свой выбор на модели с платформой из нержавейки. Купили весы Смартвес ВП-1000  и не прогадали. Платформа не ржавеет, легко моется, что для нас было критично по регламенту. Датчики стоят качественные, показания не прыгают, вес фиксируется быстро. Сами весы достаточно мобильные, их можно переставить в нужное место без особых усилий. Гарантию дали на 12 месяцев, но по ощущениям они прослужат гораздо дольше. Цена на сайте была актуальная, менеджеры вежливые. Если ищете надежность, то присмотритесь к этой модели.

Вітаю! Шукаємо транспорт для великої групи друзів (45 осіб) на концерт у Вроцлав. Цікавить повний супровід та надійність. Хто підкаже, де найкращі умови?

Хочу купити дещо на новому іноземному сайті, але не дуже хочу вказувати дані своєї основної карти. Чув, що можна створити віртуальну карту спеціально для онлайн-покупок. Хтось користується такою послугою? Чи справді це допомагає захистити основний рахунок і на що треба звернути увагу при створенні такої карти?

Хочу поделиться находкой для тех, кто таскает по цеху тяжелые телеги вручную или на погрузчиках. Мы у себя внедрили поводковый тягач  от ОМП, и это прямо спасение для спин наших рабочих. Штука компактная, но при этом тянет грузы до 160 тонн в зависимости от модели. Мы взяли средний вариант, нам хватает возить заготовки между станками. Управляется он за ручку, оператор просто идет рядом и направляет его, усилий минимум. Очень маневренный, разворачивается практически на месте, что в наших забитых проходах критично. Аккумулятора хватает на полноценные 6 часов непрерывной работы, заряжается быстро. Понравилось, что можно выбрать разный материал колес, мы взяли непачкающую резину, чтобы полы оставались чистыми. Привод мощный, идет уверенно, не буксует даже на не самом ровном полу. По сборке нареканий нет, всё сделано по госту, чувствуется промышленный уровень, а не бытовая поделка. Если у вас на складе или в цеху много ручного труда по перемещению тележек, обязательно присмотритесь к этим тягачам, окупаются они очень быстро за счет скорости и удобства.

Привіт усім. Потрібен дійсно якісний зв'язок для роботи в лісництві. Територія у нас велика, є глибокі яри та дуже густі хащі, де звичайні станції пасують. Часто доводиться працювати під дощем або в сильний туман, тому треба, щоб техніка була захищена від вологи. Які моделі добре тримають сигнал на такій пересіченій місцевості? Чи реально знайти щось таке, щоб акумулятора вистачало хоча б на два дні активної роботи без підзарядки в полі?

57

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Продвигаю магазин одежды. Очень сложно получать естественные гостевые посты на категорию женские платья. Как вы обычно делаете - линкуете главную страницу или сразу ведете на категории? Какая стратегия лучше всего работает в паре с внутренней перелинковкой? Может стоит больше использовать форумы для прямых ссылок на товары или это сейчас не работает?

58

Ого, "спортзал для мізків" - це саме те, що мені зараз необхідно, бо почуваюся дуже розбитою. Добре, що є метод, який створює нові зв'язки, а не просто стимулює на короткий час. Ясна голова - це моя головна мета зараз, дуже втомилася від цієї "вати" в думках. Буду записуватися на прийом найближчим часом.

59

Привіт. Після перенесеного сильного стресу помітила, що стала дуже забудькуватою, важко зосередитися на роботі і постійно все гублю. Раніше я все тримала в голові, а тепер без записника навіть просте завдання не можу виконати нормально. Чула, що можна "розкачати" мозок за допомогою якихось частот або магнітних імпульсів для кращої пластичності. Підкажіть, чи це допомагає відновити когнітивні функції дорослим людям? Які саме процедури зараз вважаються найефективнішими для голови?

Коллеги, ищем надежного партнера по поставке картонной тары для интернет-магазина. Нужно, чтобы склад всегда был полон, и отгрузки шли день в день. Кто работает с производителями напрямую? Какая репутация у наших заводов? Посоветуйте, с кем лучше заключить контракт на постоянку.

61

(3 відповідей, залишених у Юридические вопросы)

Всем привет. Пытаюсь структурировать свои знания о путешествиях и собрать список полезных ресурсов. Сейчас столько информации, что глаза разбегаются, а по факту часто попадаешь на рекламу. Подскажите сайты, где можно найти честные советы по визам, страховке, связи в разных странах. Хочется иметь под рукой надежный источник, где всё актуально и проверено на практике, чтобы не попасть в неприятную ситуацию в аэропорту или на границе.

62

(1 відповідей, залишених у Покупка техники)

Планую переїзд до Польщі, маю дві великі валізи. Чи візьмуть мене в автобус з таким багажем, чи треба доплачувати? Виїжджаю з Києва.

63

(1 відповідей, залишених у Новости проекта)

Світ змінюється швидше, ніж ми встигаємо звикнути. Євген Пуля  цитує Льюїса Керролла: «Треба бігти щосили, щоб хоча б залишатися на місці». Щоб відповідати стандартам майбутнього, медицина має постійно вдосконалювати підходи та оновлювати знання. Потрібно не просто лікувати наслідки, а працювати з причинами на випередження, використовуючи світові інновації. Це і є відповідальна медицина сьогодні.

Хочу вперше спробувати купити техніку на аукціоні, але боюсь помилитися з вибором локації продавця, щоб доставка не вийшла дорожчою за трактор. Чи надає хтось консультації, з яких штатів краще везти техніку до портів? Чи допомагають логісти перевірити наявність необхідних тайтлів для експорту?

65

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Подходит, спасибо

66

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Необходимо провести топографическую съёмку участка в Харькове. Подскажите пожалуйста где найти опытных геодезистов.

67

(9 відповідей, залишених у Юридические вопросы)

Спасибо

68

(9 відповідей, залишених у Юридические вопросы)

Подскажите пожалуйста куда в Харькове лучше обратиться по поводу выноса границ участка в натуру?