1 076

(3 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

У меня похожая ситуация была — REALME C21Y уронила в маршрутке, прям под ноги пассажирам. Итог: паутина на стекле и тач перестал реагировать внизу экрана. Тоже искала, где сделать. Главное — не соглашайся, если обещают "быстро и дёшево", часто там ставят копии экранов, которые тускнеют через месяц. У меня подруга так попалась. Я нашла хороший сервис, где объяснили, какие бывают запчасти, что такое оригинал и дали гарантию. Сделали за пару дней и без нервов. Так что не рискуй, ищи тех, кто реально шарит в REALME.

1 077

kateryna написав:

Плюс звертайте увагу, щоб пастилки були у фольгованому стіку, а не в прозорому пакеті. Фольга блокує світло — КБД чутливий до ультрафіолету. Ми одного разу отримали розплавлену масу, бо волонтери возили в багажнику. Там, де замовляли вдруге, упаковка мала температуру-індикатор на етикетці — якщо колір не змінився, значить, не перегрівалося.

Всім вітання. Командир нашого підрозділу сам звернувся з проханням знайти жувальні КБД-цукерки для парамедиків — вони постійно в русі, в броні, зі зброєю і купою екіпу, і часом взагалі немає можливості дістати пляшечку з олією та капнути під язик. Тому гелики — це просто ідеальний варіант для них. Але важливо було знайти не «різнобій», а саме з перевіреним і рівномірним дозуванням, бо деякі гуммі, що продаються на сумнівних сайтах — це рулетка: в одному ведмедику може бути 5 мг, а в іншому 35. Замовили у https://www.johemp.co/shop/produkty/oliya-cbd/  Full Spectrum гелики — конкретно яблуко й лимон, є опції з магнієм. На упаковці є QR-код — можна перевірити лабораторні аналізи прямо з телефону, все відкрито.
Важливо, що в кожному гелику чітко 30 мг КБД, немає розкиду. Хлопці кажуть, що після таких цукерок легше справлятись зі стресом, коли постійно під вогнем або евакуюєш поранених. Формат дуже зручний: закинув у кишеню або медичну сумку, відкрив, з’їв — і без пляшок, крапель, розливів і всього іншого. Якщо шукаєш нормального постачальника, а не «інстаграм-магазин без зворотного зв’язку», то johemp — це прям топ. Користуємось уже кілька тижнів — тільки позитивні враження.
https://i.imgur.com/sXuqEXZ.png

1 078

Наші мінометники вже отримували такі. Головне — на сайті має бути вказано «third-party homogeneity test» — це окремий аналіз саме на рівномірність розподілу CBD у партії. Без цього тесту ніхто не гарантує, що в кожній цукерці однакова кількість.

Підтримую. Особисто я замовив комплект, який складався з самого засобу + ґрунту. Обійшлося трохи дорожче звичайної каністри, але на практиці витрати менші — краще лягає на стіну. Після висихання запах був мінімальний. Доставка прийшла вчасно, не скажу, що супершвидко, але без форс-мажорів.

Доброго дня! Хочу знайти перевірений інтернет-магазин, де можна замовити гідроізоляцію внутрішніх стін. Хтось вже в замовляв – поділіться, будь ласка, своїм досвідом: наскільки швидка доставка, чи співпадає ціна з тим, що заявлено, який асортимент і чи додатково продають додатки (ґрунтовки, ґерметики)? Дякую!

Ну спасибі тобі величезне, от реально! Бо інколи сидиш тут і думаєш, що ти один такий невдаха, в якого все сиплеться. А ти мені прям на душу трохи полегшення дала. Слухай, а ти не підкажеш, чи там треба якісь дані по двигуну давати, коли замовляєш donaldson? Бо я просто боюсь знову щось не те втулити. І ще — ти казала, що сервіс нормальний — вони тільки продають, чи ще й радять, якщо щось неясно?

Доброго дня, люди. Ситуація в мене трохи неприємна, і чесно кажучи, трохи вже руки опускаються. Працюю на фурі, рейси по всій Україні, інколи й за кордон буває. Машина в мене не нова, але ще тягне. Та от проблема — щось почало капризувати з фільтрами. Замінював недавно паливний, а тепер з повітряним щось не те — двигун трохи «захлинається», тяга ніби є, але нестабільна. Хочу підібрати щось надійне, бо вже наекспериментувався з дешевими — тільки гроші викидаєш. Хтось може підказати нормальні фільтри, перевірені? І бажано, щоб не по ціні крила від літака. Бо реально вже й так з кожного рейсу ледве щось залишається. Буду дуже вдячний, якщо хто поділиться досвідом.

1 083

(5 відповідей, залишених у Удобрения)

От буквально сьогодні дивився одну машину, на вигляд все класно, колеса блищать, мотор працює тихо. Але коли попросила показати сервісну книжку — почались якісь відмазки, що то її забрали з собою родичі, що потім покажуть, що можна не хвилюватись. А я думаю — це вже точно не просто так. Вирішив, що без перевірки авто по він коду не робитиму ні кроку. До речі, є такий сервіс VINcheck , де можна глянути історію машини. Там видно і чи була в ДТП, і чи скручували пробіг, і навіть в якій країні вона їздила.

https://i.postimg.cc/bwqQwvdz/12-05-2025-114848.jpg

1 084

(4 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Я вже понад рік замовляю товари в інтернет-зоомагазині Zoo Vet, і можу сказати — це найнадійніший варіант з усіх, що я тестувала. В них величезний асортимент: від стандартних кормів і ласощів до вузькоспеціалізованих речей для гризунів, рептилій, птахів тощо. Зручна навігація по сайту, можна швидко знайти потрібне, є фільтри, хороші фото та чіткі описи. Ціни помірні, інколи навіть нижчі, ніж у звичайних зоомагазинах. Але найголовніше — сервіс. Відправляють оперативно, все якісно запаковано, жодного разу не отримала зіпсований товар. Один раз навіть зробили подарунок — невеличкий м’ячик для собаки. Приємно! Тому раджу тобі спробувати саме ЗооВет — там знайдеш усе необхідне для твого Пікселя й більше.
https://i.postimg.cc/rpW68cmN/80788654580185.webp

1 085

Вітаю в клубі “батьків пухнастиків” smile Можу сказати з досвіду: не всі інтернет-зоомагазини однаково хороші. Деякі тільки виглядають презентабельно, а насправді — повільна доставка, неякісне пакування й жодної відповідальності за помилки. Я орієнтуюсь на такі критерії: асортимент (щоб був великий вибір під кожен вид тварин), наявність актуальних відгуків, можливість зв'язатися з менеджером, а також обов’язково — гарантії та повернення. Ну і зрозуміло — оперативність. Якщо замовлення обробляють за кілька годин — це вже ознака гарного сервісу. Є сайти, які цим усім можуть похвалитись. Один з них я можу порадити, якщо буде цікаво.

1 086

Я коли шукав собі перше авто, то думав, що посивію ще до покупки. Здається, що гарна ціна, норм вигляд, а потім дивишся – пробіг скручений, кузов фарбований, а в салоні вже все розлазиться. Зараз дуже багато фейкових оголошень, ще й любителі щось приховати. Мій порада — не ведись на дуже низьку ціну, бо зазвичай там є підводні камені. І якщо хтось на дзвінки не одразу відповідає або мямлить, значить щось мутне.

1 087

(3 відповідей, залишених у Удобрения)

Да, понимаю, что таможня — отдельная история! Я сама уже насмотрелась кучу отзывов, и многие писали, что доставка посылок в Грецию из Украины  https://semero.ua/ru/shipping/package/p … to-greece/  — это почти квест, если не знаешь всех правил. Но мне удалось найти один надежный вариант, где быстро и без лишних заморочек помогают оформить отправку, проверяют документы и дают советы по упаковке. Что реально спасает — так это возможность онлайн отслеживания, когда сразу видишь, где твоя посылка. Поэтому советую всем, кто сейчас в замешательстве, не теряться и искать именно проверенные варианты. Так, чтобы доставка посылок в Грецию из Украины была не только доступной, но и комфортной — это реально важно, когда отправляешь что-то близким, чтобы не волноваться зря.

https://i.postimg.cc/YSqjJG0W/08-01-2025-215743.jpg

1 088

Сам недавно отправлял посылку в Афины. Честно, тоже немного паниковал насчет сроков и страховки, но выбрал одну проверенную компанию, они реально нормально работают. Главное — правильно оформить документы и не забыть написать полный адрес. У меня посылка дошла за пару недель, хотя боялся, что будет дольше. Главное — не лениться уточнять все детали у оператора, иначе можно зависнуть на бюрократии.

1 089

Абсолютно розумію ваш запит. І саме тому щиро раджу звернутися до адвоката Юлії Босенко. Вона спеціалізується на господарському праві і працює з підприємцями, які стикаються з подібними ситуаціями: невиконанням договорів, боргами, орендними спорами, порушенням майнових прав. Те, що мені сподобалось у її підході — це уважність до деталей і стратегічне бачення ситуації. Юлія юрист господарське право https://advocatebosenko.com/hospodarske-pravo/ не просто аналізує документи, вона завжди думає на кілька кроків уперед і пропонує найвигідніший сценарій дій, з урахуванням усіх нюансів. До речі, на її офіційному сайті advocatebosenko.com є багато корисної інформації — як для тих, хто шукає правовий захист, так і для тих, хто хоче убезпечити себе від юридичних ризиків у майбутньому. Рекомендую ознайомитись, вона дійсно фахівець своєї справи.
https://i.postimg.cc/gcZb8WD9/image.png

1 090

Вам обов’язково потрібен юрист, який добре орієнтується в господарському праві, інакше ви ризикуєте затягнути процес або втратити частину коштів. З досвіду знаю, що навіть незначна помилка у формулюваннях претензії чи відсутність правильної документації може обернутися на користь недобросовісного партнера. Саме тому не раджу економити на правовій підтримці. Дуже важливо, щоб фахівець не тільки вмів готувати документи, а й стратегічно мислив — коли варто тиснути, а коли — шукати компроміс. Якщо потрібно, можу поділитися контактами, з ким ми працювали раніше.

1 091

Теперь понимаю, что просто сладкая газировка не подойдёт, а нужно смотреть именно на компоненты. Ещё интересует, есть ли варианты с натуральными ингредиентами, которые не вызывают привыкания и хорошо воспринимаются организмом? Можете ли посоветовать, где лучше покупать такие напитки, чтобы не нарваться на подделку и получить качественный продукт?

Недавно стал замечать, что энергии на целый день не хватает, особенно на работе и после занятий спортом. Подскажите, какой энергетический напиток реально помогает быстро взбодриться и при этом не вызывает резких скачков или падений энергии? Хочу попробовать что-то действенное и не вредное, так как раньше не пробовал такие напитки.

1 093

Ти правильно боїшся, бо таке, на жаль, буває. Я ж тому й почав читати, хто де страхується, бо не хотів опинитись у халепі. У підсумку оформив автоцивілку від Оранта https://oranta.ua/products/avtotsivilka/ — вони не новачки, на ринку вже давно, і, головне, без оцих “схем”. Все зробив через їхній сайт — швидко, зручно, без зайвих паперів. Вибрав електронний поліс, ввів дані — і через кілька хвилин вже мав усе на пошті. Перевірив через МТСБУ — все є, все працює. А ще мені сподобалось, що там не тільки страхування, а й підтримка адекватна — коли щось питав, відповіли нормально, без “відпишемо завтра”. Так що якщо ще не вирішила, глянь в їхній бік. Краще зразу нормально, ніж потім нервуватись.

https://i.postimg.cc/PxFmFFQ7/16-06-2025-103505.jpg

1 094

Та не переживай ти, я сам не так давно ту автоцивілку оформлював — то взагалі капець, поки розібрався. Але скажу так: головне — не ведись на надто дешеві варіанти. Бо в мене знайомий вписався в якусь мутну контору, то потім голову собі ламав, бо коли його вдарили на парковці, то йому навіть довідку нормально не видали. А ще щодо електронної — да, зараз уже всі страхують онлайн, і возити з собою нічого не треба. Я от взяв електронну і просто зберіг у застосунку. Головне, щоб вона була в базі МТСБУ, тоді все ок.

У меня часто болит шея и спина, и обычный массаж в клинике не помогал. Решила попробовать спа-подход — и не пожалела. В INSAY SPA мне сделали глубокий массаж, после которого я почувствовала облегчение буквально с первого раза. Атмосфера располагает к релаксу, музыка нежная, масла пахнут волшебно. Уже на следующий день записалась на новую процедуру. Теперь это моё место восстановления в Одессе. спа центр одесса

Рекомендую обратить внимание на сайт Перевозки 24. Это специализированная служба, который объединяет компании, занимающиеся перевозкой умерших https://perevozki24.com.ua/ по всей Украине. На сайте представлена подробная информация о перевозчиках — лицензии, оснащение транспорта, отзывы клиентов, что позволяет делать обоснованный выбор. «Перевозки 24» предлагают полный комплекс услуг — не только транспортировку, но и оформление всех необходимых документов, включая санитарные разрешения и международные согласования, если требуется. Платформа работает круглосуточно, что особенно важно в экстренных случаях, когда нужно быстро организовать перевозку. Удобный интерфейс сайта и квалифицированная поддержка помогают клиентам избежать стресса и ошибок, гарантируя достойное и уважительное выполнение всех процедур. Если вы хотите, чтобы процесс прошел максимально гладко и профессионально, «Перевозки 24» — отличный помощник в этом деле.
https://i.postimg.cc/7hqV2d2p/page1-img1.jpg

Перевозка умерших — процесс, требующий строгого соблюдения норм и наличия лицензий. В первую очередь убедитесь, что у компании есть разрешительные документы и специализированный транспорт с холодильным оборудованием. Обычно такие службы сами оформляют все необходимые бумаги, включая свидетельство о смерти и разрешение на транспортировку. Важно выбрать компанию с хорошими отзывами и длительным опытом работы, чтобы быть уверенным в профессионализме и уважительном отношении.

Тобі варто звернути увагу на сайт CS World — це один із найкращих українських порталів для завантаження CS 1.6. Тут ти знайдеш повністю перевірену і безпечну версію гри (скачати кс 1.6) яка не містить шкідливих програм і реклами. На сайті є детальні покрокові інструкції з інсталяції, а також рекомендації з налаштування графіки, що дозволить отримати максимальну продуктивність навіть на слабких комп’ютерах. Крім того, CS World пропонує огляди і список кращих серверів для гри з усього регіону, що значно спростить пошук місця для онлайн-баталій. Якщо виникнуть питання, підтримка сайту завжди готова допомогти, що дуже важливо для новачків. Рекомендую цей ресурс як найзручніший і найнадійніший спосіб завантажити та комфортно грати у CS 1.6.
https://i.postimg.cc/vTSp1xyC/image.png

Я раджу тобі не ризикувати з незнайомими сайтами, адже в інтернеті багато фейкових збірок CS 1.6, які містять шкідливі файли. Найкраще завантажувати гру з офіційних або перевірених ресурсів, де файли регулярно оновлюються та проходять перевірку антивірусом. Також зверни увагу, чи є підтримка користувачів і докладні інструкції для встановлення.

1 100

(1 відповідей, залишених у Агробизнес в Украине)

Привет! Заказывал услуги по переезду офиса https://gruzovozka.dp.ua/officemuving.html через компанию Грузовозка. Весь процесс был чётко организован: от упаковки до разгрузки — всё аккуратно и без лишней суеты. Отдельно понравилось внимание к деталям и вежливость сотрудников. Рекомендую ознакомиться с информацией и ценами на сайте компании, там много полезного для клиентов.