Вітчизняний виробник вдосконалює обприскувачі

2021-04-20 15:42:55 2838
Вітчизняний виробник вдосконалює обприскувачі

AgroPravda.com вже розповідала про вітчизняного виробника обприскувачів – ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка», більш відому як BOGUSLAV. Кожного року інженери компанії розробляють нові та вдосконалюють вже відомі моделі машин.

В цьому матеріалі розповімо про новітні самохідні машини BOGUSLAV – обприскувачі BOGUSLAV MAF 4200 та BOGUSLAV IBIS 3000.

Нагадаємо, компанія-виробник була створена ще в далекому 1929 році під назвою «Богуславська МТС» і займалася технічним обслуговуванням сільськогосподарських підприємств, згодом – капітальним та поточним ремонтом тракторів.

У 1996 році відбулася реорганізація підприємства в Акціонерне Товариство та було змінено стратегію розвитку. З того часу – компанія спеціалізується на виробництві машин для хімічного захисту рослин та агрегатів для внесення рідких мінеральних добрив, і досягла не аби яких успіхів.

Високий рівень спеціалістів (робітників, інженерів, керівного складу), сучасне обладнання, яким укомплектоване виробництво, співпраця з відомими в усьому світі компаніями-виробниками обладнання (Poclain Hydraulics, Sauer, Perkins, Raven, ARAG) – все це дозволяє виготовляти в Україні обприскувачі світового рівня.

Саме тому BOGUSLAV – один з небагатьох вітчизняних виробників, які презентували свою продукцію на виставці Agritechnica.

Нещодавно модельний ряд обприскувачів виробника розширився на дві нові одиниці самохідних машин: BOGUSLAV MAF 4200 та BOGUSLAV IBIS 3000. Ці машини з високим кліренсом (1700 та 1800 мм відповідно) створені спеціально для якісного захисту високорослих культур навіть у пізні фази розвитку.

Однією з головних переваг самохідних обприскувачів BOGUSLAV є перевірена роками на причіпних моделях конструкція штанги і унікальна система її стабілізації. Механізм стабілізації штанги обладнаний амортизаторами і пружинами для гасіння коливань у вертикальній площині і блоками пружинних елементів для гасіння коливань в горизонтальній площині. Він забезпечує максимальну стабільність штанги без додаткової електроніки і зменшує вплив нерівностей поля на роботу обприскувача.

В обох моделях новітніх обприскувачів – і MAF 4200 і IBIS 3000 – кабіна відповідає стандартам 4-го – максимального рівня безпеки у відповідності до Європейських вимог.

На обох машинах встановлено систему комп`ютерного управління ARAG Bravo 400S LT, яку включено до стандартної комплектації обприскувачів. Комп’ютер керує усіма функціями розподілу рідини і навігації, а також виключає секції в автоматичному режимі без підтримки зовнішнього електронного блоку управління (ECU).

Обприскувач BOGUSLAV IBIS 3000 призначений для середніх фермерських господарств і оснащений двигуном JCB потужністю 175 к.с. Обприскувач має бак об’ємом 3150 літрів та може мати штангу на 24 або 28 метрів.

Ця машина поставляється із приводом на 4 колеса, оснащена інтелектуальною антибуксувальною системою POCLAIN. Це забезпечує стабільний рух обприскувача з оптимальними енерговитратами в умовах стрімких рельєфів та екстремально важких ґрунтів.

Задні колеса і передній міст оснащені незалежною підвіскою, що покращує безпеку і комфорт під час пересування дорогами загального користування на високій швидкості.

Регулювання передньої і задньої підвіски здійснюється за допомогою азотних енергоакумуляторів, пов'язаних з блоком управління.

Таким чином обприскувач працює однаково стабільно незалежно від ступеню заповнення баку і мікрорельєфу.

Інша модель – обприскувач BOGUSLAV MAF 4200 –  оснащений потужним двигуном Perkins 238 к.с., баком на 4600 літрів та може обладнуватись штангою від 30 до 36 метрів.

Високий рівень ходових характеристик забезпечують гідростатична трансмісія POCLAIN з повним приводом (4х4) та гідропневматична підвіска з азотними енергоакумуляторами. Вони дозволяють рухатись на швидкості до 40 км/год.

Усі колеса є керованими, що значно зменшує пошкодження посівів на розворотних смугах: задні колеса завжди рухаються по сліду передніх. Ця модель також має три режими керування: керовані передні колеса, керовані усі колеса, а також «крабовий хід».

Комфорт оператора під час роботи забезпечує простора кабіна, яка має безліч переваг: герметичність, відмінну звукоізоляцію, кондиціонування, клімат-контроль, систему очистки повітря з вугільними фільтрами, регульоване рульове колесо, сидіння оператора на пневмопідвісці, ергономічно розташовані органи управління.

Як стати власником обприскувача

Важливо зауважити, що всю техніку, у тому числі і самохідні обприскувачі, ТМ BOGUSLAV включено до переліку техніки, на яку надається державна компенсація 25% її вартості. У процесі оформлення документів на її отримання фахівці компанії надають юридичну підтримку.

Окрім того, компанія пропонує кілька вигідних програм фінансування на придбання самохідних обприскувачів та спеціальні рішення по їх сервісній підтримці. Тому стати власником обприскувача BOGUSLAV не лише приємно, а ще й вигідно.

Звертайтеся: boguslav.ua.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР