В Києві презентували флагмана самохідних обприскувачів Amazone

2022-02-17 15:22:40 1339
В Києві презентували флагмана самохідних обприскувачів Amazone

Як повідомляє AgroPravda.com, в рамках виставки «Зернові технології-2022», що зараз проходить в Києві, представлений флагман Amazone серед самохідних обприскувачів – Pantera 4504-H.

Демонстрація відбувалась спільно з партнерами - Агротехсоюз ТОВ. Нагадаємо, у фокусі серії Pantera 4504 є як підвищена продуктивність, так і полегшення роботи механізатора.

При великій ширині захвату 40 м система активного регулювання штанги ContourControl та система активного гасіння коливань SwingStop забезпечують оптимальне положення штанги. ContourControl дозволяє також відхиляти штангу вниз, тим самим точно витримуючи відстань до цільової поверхні. У той час, як ContourControl забезпечує ідеальне ведення штанги по вертикалі, SwingStop оптимізує горизонтальне положення штанги за її великої ширини. Швидко та точно працююча система гідравлічного ведення штанги дозволяє реалізувати високу швидкість руху під час обробки. У поєднанні з електричним включенням AmaSelect можна досягти високого рівня прецизійності.

Під захисним ковпаком, з лівого боку машини, розташований новий SmartCenter з усією арматурою керування.

За рахунок розташування стійкого до коливань тиску і рідких добрив подвійного насоса AR 520 л/хв на правій стороні забезпечується значне зменшення шуму при промиванні з продуктивністю всмоктування до 700 л/хв і зручний доступ.

SmartCenter пропонує рішення для будь-яких запитів клієнтів: від інтелектуального, але простого Comfort-пакету з терміналом TwinTerminal 3.0 до максимально комфортного Comfort-пакету plus.

Новий термінал AmaDrive 7.0 тепер ергономічно вбудований у підлокітник. На кольоровому дисплеї 7 дюймів можна відобразити всі специфічні для машини функції та інтуїтивно керувати ними.

Для ISOBUS-управління пропонується термінал AmaTron 4 розміром 8 дюймів та AmaPad 2 розміром 12,1 дюйма. Обидва термінали мають мультисенсорний кольоровий дисплей. Практичний вигляд MiniView забезпечує особливо комфортне користування та відповідає найвищим вимогам до точного землеробства (Precision Farming).

Нагадаємо, як розповів у коментарі кореспондентам AgroPravda.com Дмитро Давиденко, генеральний директор ДП «Амазоне-Україна», позиція компанії Amazone в сегменті обприскувачів в 2021 р. продовжувала позитивну динаміку. Зокрема, продажі флагманського обприскувача Pantera в Україні зросли більш ніж удвічі. Цьому посприяла поява нового покоління штанги. Крім того, на аграрній виставці в Києві компанія презентувала оновлений самохідний обприскувач Pantera 4504 у комплектації HW, який гідравлічно змінює ширину колії з 2,40 до 3,20 м одним натиском кнопки на терміналі.

Крім того, Amazone проводить активну роботу з впровадження точного землеробства і в технологіях захисту рослин. До того ж в компанії зазначають, що все більше уваги приділяється якості виконання роботи та комфорту операторів в самохідних обприскувачах.

Нагадаємо, продати або знайти нову або б/у техніку ви можете у нашому розділі «Продаж техніки».

А щоб нічого не пропустити – підписуйтесь на наш канал в Telegram, Instagram, и Facebook! А також – на наш канал YouTube: https://www.youtube.com/user/agropravda/videos

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР