Вітчизняні обприскувачі вийшли на новий рівень

2021-04-28 17:05:26 2513
Вітчизняні обприскувачі вийшли на новий рівень

Як ми вже розповідали, вітчизняні виробники з кожним днем вдосконалюють свою техніку, і взмозі позмагатися з закордонними виробниками. Прикладом такого виробника є вітчизняна «БОГУСЛАВСЬКА СІЛЬГОСПТЕХНІКА».

Як ми вже розповідали, вітчизняний завод ПрАТ «БОГУСЛАВСЬКА СІЛЬГОСПТЕХНІКА» один з небагатьох українських виробників представив свою техніку на виставці Agritechnika. А нещодавно – презентував дві моделі самохідних обприскувачів –BOGUSLAV MAF 4200 та BOGUSLAV IBIS 3000.

Як зауважив начальник відділу збуту ПрАТ «Богуславська сільгосптехніка» Олександр Бабиленкоза технологічними показниками самохідні обприскувачі українського виробництва не поступаються закордонним.

Однією з найважливіших переваг самохідних обприскувачів BOGUSLAV є перевірена роками на причіпних моделях конструкція штанги і система її стабілізації. Механізм стабілізації штанги обладнаний амортизаторами і пружинами для гасіння коливань у вертикальній площині і блоками пружинних елементів для гасіння коливань в горизонтальній площині. Він забезпечує максимальну стабільність штанги без додаткової електроніки і зменшує вплив нерівностей поля на роботу обприскувача.

На обох машинах встановлено систему комп`ютерного управління ARAG Bravo 400S LT, яку включено до їх стандартної комплектації. Комп’ютер відображає на кольоровий дисплей з діагоналлю 5,7” усі параметри роботи машини: оброблену площу, швидкість, робочий тиск, рівень рідини в баку і багато іншого. Також комп’ютер підтримує рівень витрати робочого розчину, оброблюючи дані від витратоміра і датчика тиску, що забезпечує максимальну точність в роботі. Об’єм вбудованої пам’яті 2GB. Також є 2 USB-порти та 1 SD-роз’єм для передачі інформації, що дозволяє вести детальний контроль за процесом обприскування.

Окрім того, за бажанням клієнта може бути встановлена система управління основними функціями обприскувача німецької компанії MULLER ELEKTRONIK, яка дозволяє максимально автоматизувати роботу з обприскувачем.

Ці машини ідеально справляються із завданнями якісного захисту навіть високостеблових культур, адже мають кліренс 1700 та 1800 мм відповідно – каже Олександр Бабиленко.

Високий кліренс у поєднанні із змінною шириною колії та можливістю вибору необхідного типу шин дозволяє обробляти різноманітні культури навіть в пізні фази розвитку.

Для мінімізації пошкодження посівів самохідний обприскувач BOGUSLAV MAF 4200 обладнано 4-колісним режимом керування, коли задні колеса рухаються точно по сліду передніх. При цьому радіус розвороту цієї машини складає всього 5900 мм. Ця модель також має три рульові режими керування: керовані передні колеса, керовані усі колеса, а також «крабовий хід», що значно спрощує складні заїзди на поле, а також роботу на схилах.

Власникам менших фермерських господарств варто звернути увагу на модель BOGUSLAV IBIS 3000. Стабільний рух цього обприскувача в складних польових умовах з оптимальними енерговитратами забезпечує привід на 4 колеса та інтелектуальна антибуксувальна система POCLAIN.

Зовнішню панель управління всіма функціями на обох моделях обприскувачів, включаючи функції заповнення і промивання бака, винесено у відсік з правого боку. Поруч також розташований міксер для попереднього змішування робочого розчину. Органи управління як в кабіні, так і на зовнішній панелі є інтуїтивно зрозумілими, надзвичайно точними і надійними. Тобто робота з цими машинами може бути такою ж приємною, як і подорож сучасним комфортним седаном. Окрім того, спеціалісти служби технічної підтримки проводять ретельне детальне навчання операторів, із подальшою здачею екзаменів як по теоретичних так і по практичних навичках, а також повний комплекс робіт по введенню машини в експлуатацію.

І ще одна з важливих переваг самохідних обприскувачів BOGUSLAV – це їх ціна, яка є значно нижчою закордонних аналогів. Фахівці компанії розробили кілька вигідних пропозицій з цього приводу.

Окрім того, ці машини, як і вся лінійка причіпної техніки TM BOGUSLAV, включені до списку техніки, на яку надається державна компенсація 25% її вартості. А для оформлення документів на її отримання фахівці компанії надають юридичну підтримку.

Більше інформації на офіційному сайті виробника: boguslav.ua

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР