Універсальне рішення для якісного обробітку ґрунту

2022-02-23 17:07:41 2167
Універсальне рішення для якісного обробітку ґрунту

Передпосівний обробіток ґрунту – це один із основних технологічних процесів у виробництві сільськогосподарської продукції.

Якісний передпосівний обробіток створює передумови для отримання дружних сходів тої чи іншої культури. В наш час для виконання цієї операції використовують різні агрегати: культиватори, борони, компактори, дискатори та ін.

При виборі агрегату насамперед оцінюють можливість закрити технологічну операцію якісно, швидко та в обмежені терміни для збереження оптимальних строків посіву.

Далеко не кожен агрегат для передпосівного обробітку здатний ефективно виконати свою частину роботи, не говорячи вже за кількість проходів.

Сучасні агрегати BEDNAR дозволяють виконувати якісний передпосівний обробіток за один прохід на рівномірно задану глибину. Більше того, є агрегати, котрі можливо використовувати й у сезон літніх робіт, працюючи по стерні.

Одним із таких агрегатів є універсальний, швидкісний культиватор Versatile від компанії BEDNAR FMT.

«Даний агрегат має широкий спектр використання протягом всього року за рахунок широкого асортименту робочих органів, потужної, міцної стійки, з пружинним горизонтальним захистом та силою тиску 250 кг, гарної пропускної здатності між робочими секціями та універсальним котком, що дозволяє пристосувати агрегат до весняних робіт та літніх робіт по стерні до 15 см. Для виконання якісної передпосівної підготовки ґрунту культиватор оснащують гідравлічною вирівнюючою планкою CRUSHBAR, яка ефективно вирівнює поверхню ґрунту та розбиває грудки. Після якої котки лише ущільнюють ґрунт. В результаті ми отримуємо ідеально вирівняне поле.

Конструктивно агрегат має ряд особливостей, котрі дозволяють працювати навіть в екстремально вологих умовах. Одна з них: інтегрована в середину агрегату транспортна вісь дає можливість працювати у вологих умовах із піднятими котками. Оскільки лапи встановлені безпосередньо за транспортною віссю.

Завдяки ідеальному перекриванню лап та великій відстані між робочими секціями поле буде рівномірно підрізане по всій ширині захвату агрегата, на максимальну глибину до 15 сантиметрів, а ймовірність забивання культиватора мінімізується.

Для інтенсивної обробки рослинних залишків, а саме стебла соняшнику, ріпаку або кукурудзи, ми рекомендуємо додати подрібнюючий коток TRASH CUTTER в VERSATILL VO_PROFI. Невеликий діаметр подрібнюючого котка забезпечує високу окружну швидкість, забезпечуючи ідеальний ефект різання та подрібнення» - розповідає Дмитро Хоменко, продукт менеджер BEDNAR в компанії АМАКО Україна.

Таким чином, агрегат VERSATILL є одним із універсальних агрегатів, котрий може ефективно та якісно працювати протягом року, робити передпосівний обробіток, культивацію після збору врожаю, а також може бути обладнаний системою внесення добрив, такою як навісний бункер ALFA-DRILL, FERTI-BOX або причіпні бункери FERTI-CART FC та COMBO SYSTEM CS.

Ряд наведених сучасних рішень в одному агрегаті дозволяє українському аграрію зменшити вартість вирощування сільськогосподарської продукції та мати лише один якісний агрегат для виконання різних технологічних задач.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР