Amazone виводить на ринок новий повнооборотний навісний плуг

2023-02-13 11:20:01 726
Amazone виводить на ринок новий повнооборотний навісний плуг

AMAZONE виводить на ринок новий повнооборотний навісний плуг Teres 300 з 4, 5 або 6 корпусами для тракторів потужністю до 300 к.с.

Плуги Teres 300 V з гідравлічним регулюванням робочої ширини та VS з гідравлічним регулюванням робочої ширини та гідравлічним запобіжним механізмом серійно оснащені функцією безступеневого регулювання ширини зрізу. Плуг вирізняється простим налаштуванням, низькою тяговою потребою та ідеальною якістю роботи. Крім того, нові корпуси плуга SpeedBlade забезпечують низькі витрати на зношування навіть при роботі на високій швидкості.

Новий корпус плуга SpeedBlade із запатентованими, надзвичайно великими грудьми відвалу вирізняється мінімальним зносом основного корпусу. Завдяки  підвищенню робочої швидкості, наприклад, з 6 км/год до 10 км/год, точка зношування автоматично зміщується до центру корпусу плуга. Таким чином, точка зношування корпусу SpeedBlade навіть при високих швидкостях лежить на збільшених грудях відвалу, а не в зоні смугового або цільного корпусу. Отож при роботі з Teres на високих швидкостях насамперед потрібно буде замінити лише зношені груди відвалу. Це зменшує надзвичайно високі витрати на заміну робочих органів порівняно з традиційними корпусами плугів.

Ще одна важлива перевага: накладка перекриває полотно лемеша так, що лінія стику прихована під кріпленням накладки. Таке продумане з'єднання запобігає заплутуванню рослинних залишків або мотузки. Крім того, відкрита стійка запобігає потраплянню землі під неї. При цьому витримується дуже низька тягова потреба плуга.

Унікальна технологія гарту plus через додаткове використання вуглецю створює основу для досягнення найвищої якості при виробництві зношуваних деталей плуга Teres. Наприклад, при виготовленні відвалу досягається дуже висока міцність передньої частини деталі та гладка поверхня. Так забезпечується довший термін служби. Задня частина залишається відносно м'якою і, тим самим, дуже стійкою і удароміцною.

Серед корпусів SpeedBlade можна вибрати різні смугові та цілісні варіанти залежно від зони та мети застосування. Продумана форма корпусу у поєднанні з перевагами технології гарту ©plus забезпечують низьку тягову потребу та низьку витрату палива.

Широке розчищення борозни є ще однією перевагою корпусу SpeedBlade, особливо при дедалі більшому використанні широких шин на тракторах.

Плуги Teres 300 V і VS серійно оснащені безступінчатим гідравлічним регулюванням робочої ширини та адаптацією першої борозни. Це дає змогу комфортно, з кабіни, налаштувати першу борозну та адаптувати її при зміні ґрунтових умов або на схилах. За допомогою гідровиходу на тракторі механізатор може дуже зручно здійснювати гідравлічне і безступінчасте регулювання робочої ширини від 33 см до 55 см на кожному корпусі.

Важливою перевагою для комфорту та якості роботи є нова автоматична система адаптації першої борозни AutoAdapt. На плугах Teres при зміні загальної ширини відбувається автоматичне, точне налаштування першої борозни. Така ідеальна адаптація здійснюється через паралелограм та гідроциліндр робочої ширини та гідроциліндр першої борозни. Так, навіть при зміні ширини проводиться ідеальна оранка на стиках пластів і формується акуратна картина роботи. Крім того, AutoAdapt позитивно впливає також на витрату палива, оскільки тягова траєкторія та кут між польовою дошкою та віссю нижньої тяги не змінюється.

Налаштування глибини обробки здійснюється механічно чи гідравлічно за допомогою опорного колеса. Тут AMAZONE пропонує для нових плугів Teres як бічні маятникові та комбіновані опорні колеса, так і заднє опорне колесо. Для точного ведення по глибині та надійного власного приводу лінійка Teres представляє шини з різним діаметром та профілем.

Для Teres пропонуються два варіанти запобіжного механізму. Перший – зрізний болт, що спрацьовує із зусиллям 6.200 кг. Другий – опційний гідравлічний запобіжний механізм, який при інтенсивних умовах експлуатації забезпечує плавну і бережну роботу. Максимальна висота підйому складає 40 см, таким чином корпуси при максимальній глибині обробки можуть оминати навіть великі перешкоди. Крім того, корпуси можуть відхилятися убік. За допомогою гідроциліндрів корпус плуга плавно і дбайливо повертається у вихідне положення. Тиск спрацювання при цьому зменшується при зростаючій висоті підйому. Зусилля спрацьовування до 2000 кг можна безступінчасто регулювати залежно від умов експлуатації, централізовано чи автономно, для кожного корпусу окремо. Для додаткової безпеки кожен гряділь оснащений окремим болтом.

Завдяки масивній трубі рами розміром 150х150х8,8 мм Teres вирізняється високою стійкістю при одночасній легкості. Вісь навішування ProtectShaft на підшипниках з інтегрованими яблуками нижніх точок навіски забезпечує низький рівень зношування при максимальному ресурсі. Поворотні підшипники мають амортизаційну дію та захищають плуг на розвороті та під час руху по дорогам загального користування. Завдяки інтегрованим яблукам ресурс осі навішування значно підвищується завдяки більшому діаметру.

Поворотна порожниста вісь 130 мм дозволяє використовувати два підшипники рівного розміру. Це значно підвищує ресурс використання. Крім того, перевага порожнистої осі у тому, що можна акуратно прокласти гідравлічні з'єднання.

На багатьох плугах з більшою робочою шириною необхідно повернути плуг перед переворотом, щоб збільшити кліренс. Тому Teres має рамний поворотний циліндр. М’яка система повороту SmartTurn приводить в дію циліндр повороту рами відповідно до конкретної робочої ширини.

За допомогою додаткових інструментів новий повнооборотний навісний плуг можна універсально використовувати за будь-яких умов експлуатації. Так, пропонуються різні передплужники або углосними для чистого закладення великої кількості органічної маси. Для забезпечення оптимального ведення плуга на схилах можна закріпити на лемешах п'яту польової дошки.

Опційний ніж польової дошки ідеально підходить для регіонів з кам'янистими та важкими ґрунтами. Він захищає краї грудей відвалу від зношування та зрізає чисту стінку борозни. Для ретельного розчищення борозни дискові ножі можна встановити на останньому корпусі.

Для одночасного зворотного ущільнення AMAZONE пропонує плуг Teres 300 з поворотним важелем для роботи з пакером.

Переваги плуга Teres 300:

  • Висока дієвість завдяки високій швидкості руху при мінімальному зносі завдяки SpeedBlade зі збільшеними грудьми відвалу та технології гарту ©plus.
  • Широке розчищення борозни завдяки сучасній концепції корпусів плуга.
  • Ідеальна оранка на стиках пластів навіть за змінних умов завдяки серійній гідравлічній системі адаптації першої борозни AutoAdapt.
  • Проста адаптація першої борозни завдяки безступінчастому гідравлічному регулюванню.
  • Швидкий та дбайливий процес повороту при великій робочій ширині за рахунок поворотного циліндра рами SmartTurn.
  • Вибір різних коліс, встановлених збоку та ззаду, для безпечного руху дорогами загального користування, а також надійної та акуратної роботи в полі.
  • Вісь навішування ProtectShaft з кулькопідшипником та інтегрованими яблуками.
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР