Bednar поставив рекорд з дискування

2023-09-01 16:23:48 1201
Bednar поставив рекорд з дискування

769,36 га! Це площа, оброблена BEDNAR SWIFTERDISC XE 18400 MEGA протягом безперервної 24-годинної роботи (23 години 36 хвилин чистого робочого часу агрегату).

Це неймовірні додаткові 125,36 га до минулого рекорду 2007 року за кількістю оброблених гектарів за 24 години.

Ця неймовірна кількість досягнута під час «24-ГОДИННОГО РЕКОРДУ», події, організованої BEDNAR у співпраці з румунським представником BEDNAR і JOHN DEERE, IPSO Agricultură, використовуючи тандем з трактора JOHN DEERE 9RX 640 і дискатора SWIFTERDISC XE 18400 MEGA.

Про «РЕКОРД 24 ГОДИНИ»

Ця подія сталася в Румунії в середині липня, поблизу міста Слатіна на півдні країни. Фермерське господарство OLT PIESS SLATINA надало умови для спроби побити рекорд. Румунію обрали завдяки великим полям, якими  володіють місцеві господарства. Щоб показати  реальні можливості та потенціал агрегата, рекорд проводився на шести різних полях, де нещодавно збирали пшеницю, озимий ріпак і горох. Найбільше поле, де працював SWIFTERDISC під час заходу, мало площу 161,36 га.

Польові умови та налаштування дискатора

Велика площа полів та поєднання великої ширини агрегата і високої робочої швидкості дозволили досягти чудових робочих результатів. Середня продуктивність становила 32,6 га на годину, а витрата палива становила 3,1 літра на гектар за чистий час 23 години 36 хвилин. За цей час тандем техніки проїхав 450,7 кілометрів, а загальна витрата пального досягла значення 2355,6 літрів.

На дискаторі була встановлена робоча глибина 7 сантиметрів. Час простою, необхідний для проведення технічного обслуговування та заправки, становив лише 24 хвилини. Водії мінялися під час роботи, наприклад, під час розвертання техніки в кінці поля.

BEDNAR: Лідер у сегменті широкозахватної техніки

«BEDNAR з самого початку спеціалізується на виробництві широкозахватних агрегатів. Першу таку машину ми виготовили у 2003 році: це був широкозахватний компактор SWIFTER SM. Ми бачимо дедалі зростаючий інтерес до такої техніки на ринку, що спонукало нас до представлення нової серії SWIFTERDISC XE_MEGA в 2021 році. Наразі вона складається з трьох моделей із робочою шириною від 14,4 до 18,4 метрів. Я надзвичайно задоволений і пишаюся тим, що нам вдалося досягти нового рекорду з нашим агрегатом протягом 24 годин роботи. Це не тільки підтверджує якість техніки, яка витримала таке високе навантаження, але, перш за все, високу продуктивність і ефективність, яких вона дозволяє нам досягти.  Я вважаю, що даний дискатор також може бути цікавим багатьом європейським аграріям, особливо враховуючи місцеві поля, де він забезпечить неймовірну продуктивність», — говорить Інж. Девід Ричл, директор з маркетингу BEDNAR FMT.

Обладнання SWIFTERDISC XE_MEGA, що б’є рекорди

Для  спроби  побити  рекорд  SWIFTERDISC  XE  18400  MEGA  оснастили  агресивними  дисками спеціальної форми діаметром 560×5 мм і заднім котком V-RING діаметром 630 мм з чистиками. В стандартній комплектації даний агрегат має гідравлічне регулювання робочої глибини зі зручним фіксуванням за допомогою гідравлічних кліпс.

SWIFTERDISC швидко розвертається на краю поля завдяки підняттю дискової секції. Тобто дискатор повертається за допомогою задніх котків, передніх опорних коліс і транспортної осі. Під час роботи транспортна вісь піднімається, щоб досягти більшого тиску на дискову секцію.

Свідками події були представники BEDNAR, IPSO Agricultură та JOHN DEERE. У ролі незалежного журі виступив редактор німецького аграрного журналу PROFI.

Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР