Amazone презентує новий комбінований розподільник

2023-11-29 15:22:29 389
Amazone презентує новий комбінований розподільник

За рахунок простої перестановки між розподільним пристроєм TS і розподільним пристроєм нової розробки для вапна можна за допомогою однієї машини точно вносити як мінеральні добрива, так і вологе вапно.

Досі комбінованими розподільниками вважалися машини, які подають по одному стрічковому транспортеру на 2 розподільні диски або мінеральні добрива, або вапно. Однак і в сегменті комбінованих розподільників зростає попит серед клієнтів на найвищу точність. У зв'язку з цим AMAZONE вирішила освоїти нові шляхи дозування добрив у комбінації з точністю розподільчого пристрою TS. Результат багато в чому видається новим.

Замість простого лотка, по якому добрива розподіляються на диск, на ZG-TX встановлено певну систему регулювання точки подачі. У свою чергу, це дозволяє використовувати оптимізовані функції, такі як HeadlandControl і Section Control. За рахунок цього відомий розподільний пристрій TS  забезпечує точні картини розподілу при робочій ширині до 54 м. У комбінації з опційною системою вимірювання моменту, що крутить, FlowControl гарантується точне регулювання норми внесення з перших секунд. При цьому добрива прецизійно дозуються за рахунок інтелектуальної узгодженості подвійної заслінки з електричним регулюванням та швидкості стрічкового транспортера. При використанні аплікаційних карток це можливо також незалежно від сторони.

Разом з розподільним пристроєм TS передбачено заводське встановлення інтегрованої в диски системи прикордонного розподілу AutoTS з правого боку. Це забезпечує навіть за великої робочої ширини найкращі результати межового розподілу до краю поля.

Раніше ця система призначалася виключно для розподільників ZA-TS та ZG-TS, тепер вона пропонується також і на ZG-TX. Тим самим можна отримати до 17% додаткового прибутку в порівнянні з традиційними системами межового розподілу.

Особливістю ZG-TX є простий перехід від режиму внесення вапна на режим внесення мінеральних добрив. Для цього потрібно замінити лише деякі деталі. До них належать розподільчі диски, бризковики, а також розподільна система.

Завдяки розумному програмному забезпечення термінал визначає, що розподільник був переналаштований на інший режим. Так, комбінований розподільник можна повністю переналаштувати приблизно за 25 хвилин і вносити або вапно, або добрива.

Особливо міцна конструкція ZG-TX Super дозволяє максимальне навантаження на вісь. Це можливо за рахунок навантаження на вісь 15 т у поєднанні з опорним навантаженням 4 т. Вертикальні стінки бункера забезпечують зісковзування вапна, в тому числі землесто-вологого, а ланцюгова гребінка, що поставляється за бажанням, гарантує рівномірний потік матеріалу до розподільного пристрою.

Поряд з дієвістю при внесенні твердого вапна, у фокусі розробок була також точність. Так, опційна заслінка для дозування мінімальної кількості дозволяє одночасно рівномірне внесення невеликої кількості вапна менше 1 т/га. Далі можна оптимізувати картину розподілу, вперше при внесенні вапна, за рахунок простого коригування точки подачі.

Різні варіанти оснащення комбінованого причіпного розподільника ZG-TX можна пристосувати спеціально для застосування у великих господарствах, підрядних організаціях або при оренді техніки. Рама Special пропонується з об'ємом бункера 6.800 л і 9.000 л при максі.

Обидві концепції Easy та Tronic пропонують відповідну систему керування для будь-якої обробки. На ZG-TX Tronic нова інтуїтивна система ISOBUS-управління представляє всі функції ISOBUS. Разом із Section Control, диференційованою обробкою та менеджментом завдань, можна інтегрувати керування через AUX-N у систему керування трактора. За допомогою 3 камер механізатор завжди має в полі зору навколишню територію та саму машину. На ZG-TX опційний пакет спостереження камерами інтегрований у програмне забезпечення. За рахунок інтелектуальної взаємодії з цифровим покажчиком рівня миготіння сповіщає про рівень у бункері та дозволяє проводити оптимальне завантаження. Тут не залишається невиконаних бажань!

Система керування за допомогою специфічного для машини комп'ютера управління EasySet 2, яка застосовується також на розподільниках ZA-X, ZA-M і ZA-V, забезпечується дуже просте управління з будь-яким трактором. Тут у фокусі уваги перебуває звичайна система регулювання норми внесення залежно від швидкості руху. З найменшими вимогами до тягової машини можна, таким чином, просто використовувати різні трактори.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР