Amazone розробив нову причіпну посівну комбінацію для великих агропідприємств

2024-01-09 12:20:11 876
Amazone розробив нову причіпну посівну комбінацію для великих агропідприємств

З новою причіпною посівною комбінацією Cirrus 9004-2C Grand AMAZONE розширює лінійку високопродуктивних сівалок. Машина пропонується з робочою шириною 9 м та міжряддям 16,6 см.

Стандартно Cirrus 9004-2C Grand оснащується двосекційним бункером, розділеним у співвідношенні 60:40. Оптимізований для використання бігбегів та розрахований для достатньо надмірних навантажень, загальний обсяг бункера становить 5.750 л. Бункер повністю вміщує весь вміст бігбегу: це полегшує логістику посівного матеріалу, оскільки можна гнучко розпланувати час заповнення.

Двосекційний бункер дозволяє проводити роздільне дозування різних видів посівного матеріалу та добрив. Для максимальної ефективності можна заповнити обидві секції бункера лише одним матеріалом, що розподіляється. Точне розподілення забезпечується за рахунок напірної системи з високопродуктивною магістраллю подачі. При робочій швидкості 15 км/год можна дуже ефективно вносити до 400 кг/га. Крім того, потужність турбіни, яка має низьке споживання енергії, підкреслює колосальну ефективність машини. Для точного калібрування норми можна використовувати термінал TwinTerminal.

Для завантаження машини за допомогою невеликих телескопічних навантажувачів ширину навантаження можна значно зменшити за рахунок складання з одного боку.

Матеріали з двох секцій бункерів проходять по одній магістралі подачі і за технологією Single-Shoot розміщуються в посівній борозні на одному рівні.

Оптимальний поперечний розподіл забезпечує нова розподільча головка. Оснащена системою відключення окремих рядів, вона сприяє високій стійкості за рахунок економії посівного матеріалу та добрив. Особливо в зонах перекриттів за рахунок локального відключення формуються дуже життєздатні сходи, оскільки на цих ділянках технологія запобігає подвійному висіву. З цією системою перекриття зводяться до менше ніж на 1% площі.

Для закладки технологічної колії розподільну головку можна дуже зручно адаптувати за допомогою ISOBUS-терміналу до всіх симетричних та асиметричних систем технологічної колії, а також ширини колії та відстані між коліями. Механічного впливу тут не потрібно.

При закритті окремих рядів зменшується швидкість обертання пристроїв, що дозують. Зайве насіння циркулює у зворотному потоці посівного матеріалу, при цьому повітря, як і раніше, проходить у напрямку висівного сошника. За рахунок цього тиск повітря в трубках, якими подається посівний матеріал, залишається постійним. Видування посівного матеріалу із посівної борозни не допускається. Одночасно у розподільчій головці завжди залишається достатня кількість посівного матеріалу, що вноситься безпосередньо після опускання машини. Бездоганне внесення посівного матеріалу та добрив здійснюється без передозування до останнього кута поля.

Для рівномірної схожості потрібно точне укладання на необхідну глибину. Дводисковий сошник TwinTeC plus, завдяки великому діаметру та тиску на сошник до 100 кг, навіть за високої швидкості руху гарантує плавність ходу.

Електрогідравлічне дистанційне регулювання тиску на сошник та глибини посіву дозволяє проводити просту адаптацію до різних ґрунтових умов. Налаштування здійснюється дуже зручно для користувача з кабіни через ISOBUS-термінал. Поворот рукояток або вставлення кліпсу повністю виключаються. За рахунок удосконаленої настройки можна швидко відреагувати на зміну ґрунтових умов з позитивним результатом, однорідними посівами по всій поверхні.

Успішну концепцію смугового зворотного ущільнення від AMAZONE було використано і при розробці Cirrus 04. З 2004 року реалізується принцип, відомий також як «Посів у будь-яких умовах». Шини Matrix здійснюють посмугово зворотне ущільнення тільки там, де пізніше буде розміщено також посівний матеріал. Зони, розташовані між цими ділянками, ущільнюються менш інтенсивно, що сприяє оптимальному газообміну і сприяє швидкому проникненню дощової води в ґрунт.

Комбінація великого діаметра шин та поперечної перегородки на профілі сприяє потужному власному приводу та зниженню тягової потреби машини.

За рахунок дистанційного регулювання техніки для передпосівної підготовки можна швидко реагувати на зміну ґрунтових умов. Широка зона роботи інструментів сприяє безперешкодному потоку ґрунту для формування оптимального насіннєвого ложа на всіх ґрунтах незалежно від умов місцевості.

Вирішальне значення для швидкого посіву на розворотній смузі, клинах, також маленьких і звивистих ділянках має маневреність машини. Індивідуальна підвіска коліс на Cirrus 9004-2C Grand сприяє руху машини на поворотах з низьким зусиллям та маневрування на кутових ділянках поля. Кожне колесо при цьому рухається вільно від інших і може гнучко адаптувати швидкість і напрямок руху при величині кута повороту до 90°. Процес повороту, що захищає машину від надмірного навантаження і зносу. Крім того, забезпечується постійна якість насіннєвого ложа і максимально ощадний режим роботи.

Можлива також комбінація з різними знаряддями для передпосівної підготовки, наприклад з компактною дисковою бороною Catros.

Ще фото
Вам сподобався матеріал? Поширте серед друзів!

Популярні товари

Поиск техники и химикатов Поиск

  • Мотоблоки
  • Трактори
  • Комбайни
  • Транспорт
  • Для ґрунту
  • Збирання
  • Уборочная
  • Навантаж.
  • Добрива та полив
  • Причепи
  • Мототехніка
  • Добрива
  • ЗЗР