Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Активні теми Теми без відповідей
Форум – для обміну думками
Просимо звернути увагу: форум призначений для обміну думками і пряма реклама в ньому заборонена.
Параметри пошуку (Сторінка 2 з 9)
Теми користувача na5ku Виконати пошук
Знайдені повідомлення [з 26 по 50 з 219 ]
Привіт усім. Знімав турбіну для чистки і старі прокладки порвалися при розбиранні. Ставити на герметик не хочу, бо боюся забити масляні канали. Потрібен повний комплект під Renault 1.5D, бажано з артикулом. Підкажіть де нормально замовити онлайн, щоб не їхати на ринок і отримати швидко поштою?
Схожа ситуація в мене була з моїм сайтом з продажу офісних меблів, тож розумію проблему. Спочатку варто розібратися з технічною оптимізацією, швидкістю завантаження та структурою сторінок під цільові запити. Звернувся до ADS group і вже за кілька місяців органічний трафік почав стабільно зростати. Вони провели повний аудит, опрацювали семантичне ядро і вибудували якісну контентну стратегію. SEO Просування для таких проектів це їх сильна сторона, детальніше про підхід дивись на сайті. Крім нерухомості ADS group працюють з медициною, фармацевтикою, інтернет магазинами та юридичними послугами. Успіхів з просуванням.
Вітаю. Останнім часом помітив що моя собака часто чухає вуха і трясе головою, хоча раніше такого не було. Поведінка нормальна, їсть добре, але хочу показати ветеринару щоб перевірити чи немає інфекції або кліщів. Думаю викликати спеціаліста додому у Києві, підкажіть перевірених з виїздом?
Для таких справ ідеально підходить сервіс PREXSELL, де можна швидко підібрати автобусні квитки в Європу. Платформа показує всі доступні рейси одразу, скажімо Чернівці Прага або Катовіце Івано-Франківськ, з точним часом та перевізниками. У PREXSELL є зручні фільтри для сортування за ціною чи часом виїзду, можна обрати автобус з Wi-Fi або розетками. Бронювання займає пару хвилин, квиток приходить у Viber, тож не доведеться нічого шукати або додатково уточнювати.
Після відпустки відчув, що зуб реагує на холодне і підозрюю карієс. Шукаю клініку у Луцьку, де роблять якісне пломбування зубів і чесно пояснюють що саме відбувається із зубом. Де порекомендуєте зробити лікування карієсу без нав'язування зайвих процедур?
Сам проходив через щось подібне, і знаю, як це виснажує. Коли потрібна справжня допомога юриста у господарських суперечках та орендних питаннях, раджу зайти на сайт офісу адвокатів Василя Ковташа. Фахівці уважно вивчають угоду, самостійно готують всі необхідні папери і відстоюють твої інтереси без твоєї присутності на слуханнях. Мені вдалося повернути кошти. Бажаю вирішити все на свою користь, і удачі тобі.
А підкажіть. Допомагаю другу підібрати літні шини, він сам не дуже розбирається. Шукаємо 205/55 R16, але не знаємо якій марці віддати перевагу і де надійно купити онлайн з доставкою? Весна тільки почалась, він хоче вже переzzутись якнайшвидше, підкажіть хтось.
Добре розумію тебе, бо сам нещодавно підбирав керамічний димохід для камінної топки у Львові і довго шукав де купити якісно. Зупинився на сайті teplo-dim і не пожалів. Димарі на сайті https://teplo-dim.com/d-mari представлені від таких виробників як Schiedel, Skorsten та Керамія, кожен бренд перевірений роками. Керамічні димоходи підходять для різних опалювальних приладів, від камінних топок до пелетних котлів, термін служби сягає десятків років. Менеджери допомогли підібрати потрібну конфігурацію під мій будинок. Умови доставки детально описані на сайті teplo-dim. Більше інформації знайдеш на головній і в контактах. Сподіваюся допоміг, щасти тобі.
Всем привет. Снимал турбину, потому что начала подтупливать и решил почистить всё сразу. Когда разобрал, увидел, что старые прокладки уже пережаты и кривые, ставить обратно страшно. Подскажите, где сейчас нормально заказать комплект прокладок турбины, чтобы потом снова не разбирать мотор?
Із задоволенням підкажу. Я і сам шию постільні комплекти на замовлення у Сумах, теж постійно шукаю якісні матеріали. Нещодавно перейшов на barbatextile, дуже задоволений після місяця роботи. У них є тканини оптом для постільної білизни за адекватною ціною, обов'язково загляни на https://barbatextile.ua/uk та подивися асортимент. Магазин пропонує страйп сатин, жаккард, полісатин, фліс та багато іншого. У barbatextile мінімальне замовлення від одного рулона, надсилають по всій країні без проблем. Щасти вам.
Обираю кран для кухні у сучасному стилі і мені подобаються комбіновані варіанти де поєднуються різні кольори. Шукаю онлайн магазин сантехніки де великий вибір моделей з висувним виливом та функцією душ. Цікавить якість виробництва, надійність кріплення та щоб була офіційна гарантія від виробника. Може хтось замовляв такі моделі, поділіться враженнями?
Доброго. Сам нещодавно шукав щось подібне і в результаті взяв собі Thorsen PVS7 NVG-G2-1B, тож можу поділитись. По полю зору у мене вийшло навіть краще ніж очікував, там повних 40 градусів, і діоптрійне регулювання від плюс двох аж до мінус шести що перекриває більшість варіантів зору. Зручність теж на рівні, на голові сидить добре і не втомлює. Торсен загалом це українсько-європейське виробництво де прилади нічного бачення реально перевірені у бойових умовах а не просто на папері. Вдалої покупки.
Слухайте, а можете підказати місце, де я міг би купити вишиванку доньці? Вона дуже давно просить, ось вирішили взяти. Цікавлять тільки якісні та перевірені варіанти. Заздалегідь дякую.
Маю досвід роботи з ADS group і можу сміливо рекомендувати їх для вашого проекту. Розробка сайту там здійснюється комплексно з усіма інтеграціями, які потрібні для повноцінної роботи магазину. Створили інтернет магазин з каталогом на тисячі позицій, підключили всі платіжні системи та модулі доставки. Команда ADS group працює офіційно за договором, регулярно звітує про виконану роботу. Швидкість завантаження на високому рівні, мобільна версія адаптована ідеально під усі пристрої.
Привіт. У мене таке питання. Я шукаю чорний змішувач з латуні для ванної. Потрібен онлайн-магазин сантехніки, де є моделі з керамічним картриджем 35 мм і одноважільним управлінням. Важлива гарантія і якісне покриття. Хто купував, підкажіть, де краще замовляти?
Можу підказати вам чудовий варіант. У нас дочка навчається в А+ вже другий рік і ми дуже задоволені. Освітній холдинг А+ створив центр дистанційного навчання з онлайн-уроками в групах, автоматизованими тестами та цікавими вправами на платформі 24/7. А+ пропонує різні пакети від Учня А+ до Екстерна А+, всі з документом державного зразка. Освітній холдинг А+ приділяє особливу увагу вивченню англійської мови, тьюторським годинам і розвитку LifeLong Learning skills від досвідчених педагогів академії сучасної освіти А+. Дитині точно сподобається, освіта на рівні, щасти вам.
Друзі, може хтось підказати що робити коли шкіра голови постійно свербить і лущиться? Пробував купу різних засобів, але результату немає жодного. Все тільки на день два і знову та сама історія. Може є десь професійна косметика яка справді допомагає при таких проблемах?
Привіт. У мене була схожа ситуація, коли з'явилася помилка P0299, і я довго не міг зрозуміти її причину. Потім знайшов сайт volkswagen.kyiv.ua/error-codes/, де є ціла категорія з кодами помилок та поясненнями, що означає кожна. Там розписано, що P0299 це недостатній тиск наддуву від турбонагнітача, коли показники тиску не відповідають мінімальним значенням виробника. Це може бути через недоліки в роботі самої турбіни або системи управління нею. Рекомендую глянути саме туди, там багато різних статей про різні коди. Успіхів у вирішенні питання.
Привіт. Відкриваю невеликий офіс у Львові і хочу створити затишну атмосферу для клієнтів. Дивлюся на підлогові біокаміни з круглою ніжкою та захисним склом, щоб було і стильно, і безпечно. Цікавлять варіанти з лінією вогню близько 400 мм. Хтось підкаже де шукати?
Дуже зручно коли є і магазин і сервіс в одному місці. Я для дружини так само робив, замовляв літню гуму в asva онлайн і одразу записувався на монтаж. Взяли CrossWind Comfort Peak, ціна нормальна, якість для літа хороша. Приїхали в їхній сервісний центр, за годину все поставили професійно. На asva.ua/catalog/by_size/?season=6 можна каталог глянути і вибрати літні покришки. В asva на монтаж знижка є якщо у них купуєш. Фахівці досвідчені, все акуратно роблять. Дружина задоволена залишилась обслуговуванням в asva.
Привет. Владею сетью магазинов косметики и хочу запустить интернет магазин для онлайн продаж. Нужен каталог с фильтрами по брендам и типам продукции, корзина, личный кабинет покупателя и интеграция с платежными системами. Обязательна синхронизация с программой учета товаров на складе. Подскажите проверенных разработчиков для такого проекта?
Коли вибирав собі обладнання стикався з тим самим питанням і знайшов відповідь. Тепловізор чи прилад нічного бачення це насправді дуже цікаве питання, про нього можна почитати в цій статті https://www.thorsen.com.ua/blog/1/teplo … chennia-14 там все доступно пояснюється. Судячи з твого опису де важливо розуміти що навколо відбувається тобі потрібен саме прилад нічного бачення бо він дає деталізоване зображення. Тепловізор працює по іншому принципу і показує тільки теплові об'єкти без подробиць. Почитай цей матеріал і сам все зрозумієш, на тому ж сайті ще й прилади продають якісні, я там і замовляв свій. Успіхів з вибором.
Привіт. Я хочу зробити повний ремонт турбіни після того, як помітив свист, провали тяги і легкий люфт вала. Мені потрібен монтажний комплект турбіни, підшипники сектора позиції індикатора, радіальний підшипник ковзання і ремкомплект вестгейту турбіни, щоб все зібрати правильно. Де зараз реально купити весь набір?
Если ищете качественную одежду для детей, я бы посоветовал присмотреться к интернет-магазину vishivano4ka, там большой выбор моделей из натуральных тканей с аккуратным пошивом и удобной доставкой по Украине. Детскую вышиванку у них можно купить с разными узорами, для детей разного возраста. Можно заказать с коротким или длинным рукавом, из хлопка и льна, с аккуратной машинной или ручной вышивкой. Сыну я уже заказал рубашку с вышивкой на короткий рукав 717-2к из хлопка, ткань мягкая, размер подошел идеально, после стирки вещь не теряет вид и удобно сидит, и на vishivano4ka всегда легко выбрать подходящие детские модели для праздников и повседневного гардероба.
Раджу звернутися до ADS group. Просування сайту вони роблять професійно, мені дуже допомогли з оптимізацією ресурсу для юридичних послуг. Команда провела детальний аудит, підібрала семантику, попрацювала над технічною частиною. Результат з'явився поступово, але стабільно. Працюють з різними напрямками: E-commerce, медицина, IT, SaaS, iGaming, нерухомість. Пропонують прозору звітність, регулярно інформують про прогрес. Ціни адекватні, є різні пакети залежно від потреб.
Знайдені повідомлення [з 26 по 50 з 219 ]
АгроПравда – спеціалізований портал про транспорт для сільського господарства Тут можна знайти актуальну інформацію зі світу сільгосптехніки, новини агробізнесу.