Интересно узнать как бы вы поступили и что вообще делать в такой ситуации. Прожив с мужем 20 лет решили развестись, жена подает на алименты, отец требует днк тест, и тут оказывается что он не биологический отец. Как быть?
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Ogurchik
Интересно узнать как бы вы поступили и что вообще делать в такой ситуации. Прожив с мужем 20 лет решили развестись, жена подает на алименты, отец требует днк тест, и тут оказывается что он не биологический отец. Как быть?
Хочу спросить... решила пара заключить брак, не совсем обычный, только на бумаге, а так они будут жить отдельно, каждый своей жизнью. Это вообще наказуемо?
Доброго дня, можливо ви мені підкажете. Якщо купувати квартиру на вторинному ринку, є якийсь збір за переоформлення? Скільки коштує така послуга?
Привіт усім!
Нещодавно у мене виникла потреба встановити систему відеоспостереження у своєму будинку. Зважаючи на зростаючу кількість крадіжок та вандалізму в нашому районі, я розумію, що така система стає необхідністю для забезпечення безпеки моєї родини та власності.
Перед тим, як розпочати процес вибору сервісу відеоспостереження, хочу почути ваші рекомендації та досвід у цій галузі. Можливо, ви вже мали справу з певними компаніями або послугами, які забезпечують надійне відеоспостереження. Я ціную вашу експертність та думку про те, як краще захистити свій будинок.
Особисто, я шукаю сервіс, який має високу якість зображення та надійність в роботі. Будь-які поради про виробників камер, характеристики та особливості систем будуть цінними для мене. Також цікавить варіант віддаленого доступу до відеозаписів, щоб бути в курсі того, що відбувається в будинку навіть коли нікого немає вдома.
Має хтось з вас рекомендації щодо надійних компаній, які займаються встановленням відеоспостереження? Які аспекти мені слід врахувати при виборі системи? Якщо у вас є позитивний або негативний досвід, будь ласка, поділіться ним.
Прежде чем тулить свои глупые посты читали бы тему
Вообще-то речь и вопрос о другом
Привет всем! Я бы хотел поднять на обсуждение интересный вопрос о том, можно ли развестись онлайн в Украине. Сейчас в условиях пандемии все больше процессов переносятся в онлайн-режим, и многие люди задаются вопросом, как это касается процедуры развода. Я бы хотел услышать ваше мнение и опыт на эту тему. Думаете, что развод в онлайн-режиме это удобно или есть какие-то риски?
Ребята, а у вас есть свое жилье? Сколько сейчас стоит приличная квартира на 3 комнаты в Киеве?
Меня сестра просит подарить ей пылесос с функцией пара. Я если честно в них не очень разбираюсь какой лучше, какие марки есть. Поэтому хочу посоветоваться с вами. Скажите на что вообще обращать внимание покупаю себе такого помощника?
Хочу поговорить на тему подарков
Кто работает с Illustrator? Как там нарисовать снежинку?
А сложно связать тапочки? У меня есть много ниток, хочу что-то полезное с них сделать
Мені потрібно їхати на своєму авто за кордон, підкажіть де купити зелену картку?
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Ogurchik