Зараз дуже багато людей які продають через інстраграм, фейсбук та інші мережі. Підкажіть як краще всього знайомити потенційних покупців з новим товаром? Або скажімо влаштувати акцію чи ще щось? Збільшити продажі одним словом
Ви не увійшли. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Ogurchik
Зараз дуже багато людей які продають через інстраграм, фейсбук та інші мережі. Підкажіть як краще всього знайомити потенційних покупців з новим товаром? Або скажімо влаштувати акцію чи ще щось? Збільшити продажі одним словом
Ви колись користувались кешбеком? Цікаво, скільки за місяць коштів, таким чином ви повертаєте? За які послуги чи товари зазвичай отримуєте проценти?
Как купить квартиру в ОАЕ? Были пару раз там на отдыхе и очень понравилось, решили купить там жилье чтобы переехать. Интересно там только квартиры продают, или можно найти дом? Как вообще искать?
Ребята, я хочу купить квартиру, сейчас в поиске. Подскажите как эффективнее искать? Бюджет ограниченный но хочется выбрать действительно хороший вариант. Дайте несколько советов.
Вы когда-то сталкивались с договором пожизненного обеспечения, помощи? Есть какие-то нормативы или что там вообще указывается? Скажем если оговорено что покупаются лекарства и продукты, а владелица квартиры вдруг захотела ремонт, и со словами значит я вам не оставлю квартиру, устроила скандал. Это нормально?
Як проводите вільний час? А мені цікаво, якщо скажімо почати вивчати крипту, це дуже складно?
Скажіть ви колись офорлювали КАСКО? Яка зараз ціна? Чи зміниться ціна від віку авто?
Є питання по IP-телефонії. Можливо ви замовляли і порадите відповідальну компанію котра зможе допомогти з встановленням та налаштуванням?
Яку треба купувати страховку в подорож? Вперше їду у відпустку за кордон, не знаю яку брати дорогу чи дешеву? На що орієнтуватися?
Є у мене участок землі, колись купили думали будувати дім. І якось не склалося. Зараз вирішили продати. Підкажіть як це зробити швидко? Ставити дуже низьку ціну щоб пошвидше було також не хочу, але й чекати пів року нема коли.
Привіт! Підкажіть, скільк зараз коштує приміщення в оренду в Києві? Шукаю варіант під магазин в нормальному районі.
Багато хто чув і знає про криптовалюту. Мабуть багато хто нею цікавився і навіть щось заробляє. А от мені цікаво де краще зберігати свої накопичення?
Де вигідно можна замовити якісні меблі на кухню?
Будь-який хороший магазинчик. Вірніше треба дивитися щоб меблі були хороші. Хочете можете зайти до мене на сторіночку, я займаюся продажем меблів і техніки. От тільки клієнтів не так багато.
У мене питання, як взагалі самостійно можна розкрутити магазин в соцмережах? Бо я щось пробую робити, але підписників взагалі мало.
Подскажите сложно ли получить свидетельство о рождении ребенка, если он родился на оккупированной территории? Куда нужно обращаться?
Чи страхували ви колись своє авто від викрадення? Як гадаєте чи потрібна така страховка?
Купили мы себе дачку в этом году. Там стоит полуразвалившийся домик, но хочется более надежное строение чтобы и инструмент оставить, и еду приготовить, и пожить пару дней. Как думаете строить или может взять модульный?
Как вы научились вязать? Какие советы дадите человеку который хочет научится? Где искать идеи и советы по вязанию?
Привет всем! Подскажите, кто может претендовать на алименты и что нужно сделать чтобы их получать?
Думаю выделить на этот подарок 2-3 тысячи. Надеюсь за такую сумму я могу что-то нормальное найти? И желательно чтобы можно было его купить в Харькове. Паровые системы не стоит, она точно не будет с таким разбираться. Отдельно отпариватель куплю и все.
Моя мама попросила купить ей в подарок на день рождения новый утюг. Какие они сейчас вообще бывают? Как выбрать качественный? Сколько стоит хороший утюг? А какую марку выбрать? У меня утюгу просто лет десять наверное и как-то не было нужды интересоваться новинками в этой области. Жду ваших советов.
Чи можна якимось чином придбати квартиру в Дубаї від забудовника? Що для цього потрібно? І куди краще звернутися за допомогою?
Маю квартиру, яка стоїть без діла. Лишилася від бабусі, продавати поки не хочу, зараз трішки не той час. Думаю здати. Але хочеться нормальним людям. Підкажіть, як безпечно здати квартиру, щоб потім не робити капітальний ремонт, чи взагалі не шукати квартирантів які наробили купу боргів?
Чим займаєтесь у вільний час? Мені стало цікаво розібратися в крипті. Читаю різні статті, навіть 1 семінар вдалося відвідати.
У мене питання, яку рекламу краще обрати для продажу сільгосп продукції?
Таке питання, у столиці можна придбати приміщення під офіс? Чи переважно це оренда? Хочу щоб було моєю власністю, і кожного місяця не витрачатися на оренду.
Агро Правда Форум » Повідомлення користувача Ogurchik